Searching...
Sunday, July 3, 2016
6:28 PM 0

Masih ingat Ai Ru, pengurus kelab bolasepak tercantik di dunia yang pernah viral 3 tahun lalu, jangan terkejut lihat 9 foto wajah dan penampilan terbarunya yang tiba-tiba berubah secara mendadak dan tak disangka-sangka

Kebanyakan wanita tidak meminati sukan bola sepak. Mereka berpendapat bahawa sukan ini hanya sesuai untuk lelaki. Tapi berbeza sekali dengan Ai Ru, iaitu seorang wanita cantik dan menawan yang berasal dari China.

Ai Ru merupakan seorang pengurus sebuah kelab bola sepak terkenal di China. Perkara ini membuatkan peminat bola sepak di negara itu terkejut.


Banyak yang tertanya-tanya, bagaimana seorang wanita semuda itu boleh mengurus sebuah kelab bola sepak terkenal. Ai Ru menjadi pengurus bola sepak bukan kerana kecantikannya, tetapi kerana kebolehannya yang begitu hebat.

Kelab bola sepak yang dimaksudkan adalah Sichuan Lidashi Football Club. Ai Ru juga merupakan seorang pelakon yang mana pernah dinobatkan sebagai pemenang Miss Tourism pada tahun 2009.

Selepas itu dia terus terkenal dalam drama siri yang meletup di negara itu, Naked Wedding Age pada 2011. Selain itu juga, Ai Ru juga menjadi duta kelab bola sepak Sichuan Lidashi Football Club.


Sumber: jombacaaa

0 comments:

Post a Comment