Searching...
Monday, July 11, 2016
8:38 PM 0

Isu viral di laman sosial kisah Azizi dan bekas tunangnya Kuza, AKHIRNYA abang kandung Kuza buka mulut dan dedah perkara sebenar yang pasti buat Azizi TERKEDU

Isu viral di laman sosial kisah Azizi dan bekas tunangnya Kuza, AKHIRNYA abang kandung Kuza buka mulut dan dedah perkara sebenar yang pasti buat Azizi TERKEDU dan hilang kata-kata.


Ringkasan peristiwa Mohd Azizi & Kuza. Penjelasan telah diutarakan sendiri oleh abg kandung Kuza di IRDK. Kenyataan yang diberi kenapa famili kuza tolak pernikahan Mohd Azizi adalah kerana sikap Azizi yang acuh tak acuh. Suka mengungkit hal lepas, mintak semula barang yang diberi, block fb,chat,wassap dan sebagainya, ugut mahu cerai selepas kahwin 3 bulan. Pertunangan yang berlangsung antara Zizi & Kuza adalah disebabkan ahli keluarga Kuza masih bersabar & terima Zizi seadanya, tapi selepas itu sikap Zizi masih tidak berubah.

Kuza & Zizi masih terus bergaduh. Seolah-olah Allah tak restui jodoh mereka. Yang banyak bersabar disini adalah Kuza kerana sanggup bertahan dengan Zizi yang selalu berubah sikap & adakalah suka berkata manis dengan perempuan lain. Harap viral kisah Kuza diperbetulkan balik & harap pembaca sekalian mampu bersihkan nama keluarga Kuza balik. Ini semua kisah patut kita tutup dan jadikan pengajaran. Bercinta @ bertunang semua ada ujian. Lama @ sekejap tak menentukan cinta kita akan sampai ke jinjang pelamin. Harap Mohd Azizi berjumpa dengan insan yang sesuai dan harap Kuza bahagia dengan yang tercinta. Hidup masih panjang. Jangan lupa pada Allah. Ingat padaNya. KepadaNya kita berteduh & memohon pertolongan. Sama-sama kita kurangkan kritikan dan hinaan. Jom bantu mereka!

Sumber: kisahtrending0 comments:

Post a Comment