Searching...
Tuesday, June 28, 2016
7:15 AM 0

Masih Ingat Dengan Noor Farhan Bekas Suami Abby Abadi Sebelum Bercerai Tahun Lalu, Anda Pasti Terkejut Beruk Lihat 7 Foto Keadaan Terkininya Yang Sungguh Tak Disangka-Sangka


Noor Farhan Che Bakar merupakan bekas suami kepada selebriti Abby Abadi.Kisah perkahwinan dan penceraiannya bersama Abby Abadi telah menjadi tumpuan tahun lepas.

Selepas bercerai dan masalah reda, Noor Farhan kini mula menceburi bidang seni untuk mencari rezeki.

Ini komen Farhan (ManggaOnline)

“Hari ini saya menjalani sesi casting pertama dan alhamdulillah saya lepas untuk ke peringkat kedua pula selepas ini. Segala-galanya macam pantas sahaja.

“Ia bermula bila saya diperkenalkan oleh seorang kawan kepada pihak yang pernah menguruskan talent agency, Jamal Tommy Talent Agency. Semalam saya dapat panggilan untuk pergi casting.

“Saya masih baru lagi dan berterima kasih kepada pihak yang memberikan tunjuk ajar kepada saya,”
Farhan kini mencuba bidang model pengiklanan dan juga bidang lakonan setelah mendapat dorongan dangalakkan dari kawan-kawannya.

Ini komen Farhan lagi:

“Kawan-kawan saya sarankan saya mencuba nasib dalam bidang seni. Pada mulanya saya berat hati juga sebab dah rasa peritnya bila menjadi tumpuan dengan isu sensasi. Saya akui ketika pertama kami saya bercakap dengan media, saya memang takut-takut. Maklumlah saya tak pernah lalui semua itu.

“Tapi ia sebenarnya memberi kekuatan kepada saya dan saya menjadi seorang yang lebih berani dan tidak malu-malu lagi,”

“Kalau ada lakonan aksi memang saya minat,”

Kini Farhan juga giat menurunkan berat badan dan mendapatkan bentuk badan yang ideal. Dia sudah berjaya menurunkan sebanyak 10 kg.

Sumber: lubukikansepat

0 comments:

Post a Comment