Searching...
Wednesday, June 29, 2016
8:18 AM 0

Gadis Melayu Ini Beli Sp3rma Kerana Masalah Kelamin Suaminya...Selepas Anak Itu Dilahirkan, Lihat Tindakan Suaminya Setelah Menyedari Hal Itu Yang Amat Tak Disangka-Sangka

Sungguhpun si suami punyai masalah kelamin, namun pasti ada jalan lain yang halal hukumnya. Mungkin terlalu beringin untuk memiliki seorang anak, tindakan gadis melayu ini benar-benar di luar kawalan hingga sanggup membeli sp3rma di luar.

Namun selepas bayi itu dilahirkan dan si suami menyedari akan hal itu, ini respon suaminya terhadap beliau dan anak tersebut yang amat tak disangka-sangka.

Memang pelik rasanya bila seseorng wanita minta sperma lelaki kan…mungkin wanita ini sudah putus harapan dengan suaminya, mungkin suami tidak dapat mengeluarkan air mani untuk dia. jadi dengan berani dan sungguh-sungguh wanita ini sampai nak bayar sesiapa lelaki yang sanggup lakukan dengan membayar RM 600,00 bagi satu titis sperma sahaja.


Kadang kadang ramai wanita yang tidak boleh diparcayai, lebih-lebih lagi wanita yang kita tidak kenal, mungkin wanita ini menyamar sebagai wanita, dan hanya nak no acc seseorang untuk digodam. mana kita tahu kan.. lebih-lebih lagi sekarang ni macam-macam dah jadi.


Jadi kepada anda yang menerima SMS seperti ini, jangan sesekali balas atau ikut arahan yang kita belum ketahui apa yang berlaku di sekitar kita.

Sumber: lmbiru

0 comments:

Post a Comment