Searching...
Wednesday, June 29, 2016
12:45 AM 0

4 Lelaki askar ini sedang sedaya-upaya menyelamatkan seekor kuda yang hampir lemas, NAMUN cuba tonton VIDEO dan lihat 5 foto selanjutnya apa 'benda aneh' yang tiba-tiba muncul dari belakang kuda itu...Masyallah!

4 Lelaki askar ini sedang sedaya-upaya menyelamatkan seekor kuda yang hampir lemas, NAMUN cuba tonton VIDEO dan lihat 5 foto selanjutnya apa 'benda aneh' yang tiba-tiba muncul dari belakang kuda itu...Masyallah! Meremang bulu roma tengok BENDA tu. Yang lemah semangat jangan tengok dan tonton video ni.

Pasukan polis daerah dangua colombia telah mendapat satu panggilan telefon yang mengatakan seekor kuda terjatuh ke dalam parit.


Pihak polis terus bergerak ke tempat kejadian untuk melakukan misi menyelamatkan kuda yang terjatuh ke dalam sungai tersebut.


Pihak polis colombia mencuba sedaya upaya untuk menyelamatkan kuda tersebut yang hampir kelemasan dan semakin lama semakin lemah kerana terlalu letih.Setelah kuda tersebut hampir dapat dinaikkan tiba-tiba salah seorang penyelamat menerjun kedalam air untuk menolak kuda tersebut daripada belakang bagi memudahkan kuda itu naik.


Akhirnya…Kuda tersebut berjaya diselamatkan oleh para penyelamat yang bertungkus lumus menaikkan kuda yang dalam ketakutan itu.


Inilah video detik-detik cemas misi menyelamatkan kuda tersebut :-

Sumber: kisahviralsemasa


0 comments:

Post a Comment