Searching...
Sunday, February 21, 2016
7:04 PM 0

Mohon Share Ya!! Hanya Dalam masa 45 Minit, Bahan Semulajadi Ini Mampu Menghilangkan Bintik Atau Tompok di Wajah Anda Secara Total!


Puan-puan, anda pasti untuk penampilan dan kecantikan adalah sangat penting ya..

Tetapi pelbagai masalah kulit mungkin dialami oleh salah satu pemusnah penampilan anda. Salah satu daripada punca seperti tempat seperti coklat seperti ini di sini:

Tompok coklat pada kulit biasanya muncul sebagai hasil daripada kesan penggunaan kosmetik yang salah, tetapi bukan hanya tompok coklat pada kulit yang kelihatan hiperpigmentasi disebut normal (keadaan kulit di kawasan tertentu untuk menjadi lebih gelap daripada warna kulit semula jadi di sekelilingnya ) yang boleh berlaku disebabkan oleh peningkatan pengeluaran melanosit (sel yang meningkatkan melanin kulit) untuk menukar kulit jadi gelap.

Tetapi anda boleh menangani dengan pelbagai bahan-bahan semula jadi:

Aloe Vera: Buat topeng yang dibuat dari lidah buaya dan kemudian sapukan pada muka selama 30-45 minit, kemudian bilas dengan teliti.

Air Lemon Juice: Picit lemon dan air digunakan dengan muka kapas. Biarkan kering sebelum dibilas dengan bersih.

Buttermilk: anda boleh terus memohon kepada kulit gelap muka dan biarkan ia kering, kemudian mencucinya.

Oatmeal: Puri 1/2 oat cawan dan memberi jus lemon dan membuat pes dengan 2 material. Dan sebagainya, sapukan pes pada muka anda dan tunggu sehingga kering selepas membersihkannya sehingga bersih dengan air suam.

Selamat mencuba ya puan-puan, supaya kulit menjadi berkilat...

Sumber: my.syifa

0 comments:

Post a Comment