Searching...
Monday, June 13, 2016
4:16 PM 3

Gadis Kampung Yang Cantik Dan Rajin Ini Buat Semua Gadis Yang Hidup Di Bandar Cemburu & Mengamuk Sakan!

Memang jarang sekali kita dapat lihat gadis secantik ini yang rajin buat kerja-kerja seperti ini lebih-lebih lagi di tengah bandar besar.

Rata-rata semua tak pandai menoreh getah kan tapi gadis yang cantik ni tak rugi boleh hidup walau apa pun caranya mencari rezeki. Siapa yang setuju sila like dan share.

Sumber: yorkcooling




V


V


V


V


V


V


V


V


V




3 comments:

  1. Pedapat saya sekarang ramai wanita yang sanggup melakukan kerja2 berat tapi kebayakkan mereka warga tua..jarang tengok budak student or wanita penanggur seperti mereka sanggup kerja menoreh getah,cleaner kerja2 kasar dan tidak menampakkan standard pada zaman sekarang...kat kl ramai pengangur sebab memilih kerja dan tak standard atas factor zaman sekarang sebab malu dikenal kawan2 atau sebagainye..dan susah tengok orang yang sanggup

    ReplyDelete
  2. Nampak benar membohong!!!
    Manade org pegi kebut getah pakai seluar pendek??? Mangkuk!!! Habis darah kena seduk ngan nyamuk.

    ReplyDelete
  3. Agak2 la...cantik je kaki nye tu...pegi noreh dgn seluar pendek, tak berbirat pulak kaki tu...rase2 mcm posing je tu...

    ReplyDelete