Searching...
Sunday, March 20, 2016
9:30 AM 0

Masih ingat Syasya Solero yang pernah popular dengan video "macam cantik je, macam comel je" pada tahun 2014, inilah 4 foto wajah terbaru di tahun 2016 yang betul-betul mengejutkan

Masih ingat dengan Syasya Solero yang pernah popular dengan video "macam cantik je, macam comel je." dulu? Dengar cerita beliau akan berkahwin tak lama lagi.

Beliau telah menjadi model wedding dress untuk pereka Leeyana Rahman. Tapi dress yang dia pakai ni sumpah lawa, kan? Mana tahu ada bakal pengantin yang nak ambil idea.

Tahun 2014



V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


Tahun 2016





0 comments:

Post a Comment