Searching...
Tuesday, July 19, 2016
8:37 AM 4

Lima beradik ini berkongsi seorang isteri sahaja kerana enggan mahu berpisah. Lihat 3 foto bagaimana cara mereka menyetubuhi wanita itu

Lima beradik ini berkongsi seorang isteri sahaja kerana enggan mahu berpisah. Lihat 3 foto bagaimana cara mereka menyetubuhi wanita itu...Masyallah! Memang malu kami nak baca selanjutnya. Uhuhu


Seorang wanita yang dikenali sebagai Rajo Verma mendedahkan bahawa dia mempunyai lima orang suami. Tidak terhenti setakat itu, kelima-lima lelaki berkenaan mempunyai pertalian adik-beradik kandung.

Berdasarkan laporan dari portal Mylaunchpad berkata, suri rumah berusia 22 tahun itu tinggal di dalam sebuah rumah satu bilik bersama kelima-lima suaminya. Rajo menjalankan tanggungjawab normal sebagai isteri di waktu siang dan tidur bersama suami berbeza mengikut giliran pada sebelah malamnya.

Perkongsian rumah tangga enam individu itu dikurniakan seorang bayi lelaki namun menurut Rajo, dia sendiri tidak mengetahui siapakah bapa kepada zuriatnya.

“Ramai yang bertanya tetapi pada awal sahaja berasa sedikit pelik, kini sejujurnya saya tidak mempunyai suami kegemaran,” terang Rajo.

Rajo berkahwin dengan suami pertamanya Guddu, 21, mengikut istiadat Hindu yang diatur keluarga mereka. Walaubagaimanapun, adat di kampung mewajibkan wanita itu turut mengambil adik-beradik Guddu sebagai suami.

“Kami semua melakukan hubungan seks dengannya tetapi saya tidak pernah cemburu. Kami sebuah keluarga yang bahagia,” jelas Guddu.

Suami-suami Rajo yang lain termasuklah Bajju, 32, Sant Ram, 28, Gopal, 26, dan terbaru sekali adalah Dinesh yang dikahwini dua tahun lalu ketika pemuda itu baru sahaja mencecah usia 18 tahun.

Sebagai suri rumah kepada keluarga yang besar, Rajo memasak, mengemas dan menjaga anaknya, Jay yang berusia dua tahun ketika semua suaminya bekerja di Dehradun, utara India.

“Ibu saya turut berkahwin dengan tiga beradik. Apabila saya menerima Guddu sebagai suami, saya tahu bahawa saya harus menerima kesemua adik-beradiknya sebagai suami,” ujar Rajo.

Tradisi yang diamalkan Rajo sekeluarga ini dipanggil ‘Poliandri’. Adat purba ini pada zaman dahulu diamalkan bagi mempertahankan tanah pertanian keluarga.

“Saya tidur dengan mereka mengikut giliran. Kami tiada katil, kecuali beberapa selimut. Tiada perasaan iri hati timbul malah saya mendapat lebih perhatian dan kasih sayang berbanding kebanyakan isteri lain,” tambahnya lagi.

Sumber: salamviral
4 comments:

 1. emank ada ada ajah yah wkwkwkwkwkkwkwkwk


  kumpulan cerita terkece dan terupdate, dan berita viral setiap harinya berita yang seru dan juga menarik silahkan kunjungi

  Berita terkini dan terupdate
  Berita viral

  ReplyDelete
 2. Perkenalkan, saya dari POKERAYAM. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk memiliki Harta, Mobil Mewah, Rumah Mewah atau Istri Muda ?
  Jika anda ingin yang kami maksud seperti diatas, anda dapat mengunjungi kami di www(titik)pokerayam(titik)com banyak kisah sukses bersama kami
  Hanya Modal 10 ribu anda bisa mendapatkan Kekayaan dalam hitungan detik, Bukan Sulap Bukan Sihir ini memang nyata !!!
  info keberuntungan lebih lanjut bbm : D8E5205A

  ReplyDelete
 3. Dapatkan Jutaan Rupiah Dengan Cuma Cuma
  Hanya Di SumoQQ
  Real Website Real Player, Real Winner
  Silahkan Buktikan dan Bergabung Bersana kami
  Dan Raih Bonus Extra Jumbo :
  - Bonus Extra Jumbo Rollingan
  - Bonus Refferal Seumur Hidup
  CS Ramah & Profesional Siap Melayani 24 Jam
  Proses Transaksi Di Jamin Super Cepat
  Kartu Bagus (Easy To Winn)
  Support 6 Bank Local
  Minimal Deposit & Withdraw 15Rb
  Jangan Mikir Lagi Bos !!
  Jalan dan Kesempatan Sudah Ada Di Depan Mata
  Jangan Sia2 Kan Kesempatan Yang Ada bos !!
  Ingat Bahwa Kemenangan Ada Di Pilihan Anda.
  Jadi Jangan Sampai Salah Pilih Situs
  Ingin Jadi Jutawan SumoQQ(dot)com Solusimya !!
  Hub kami Untuk Info Lebih Lanjut :
  Skype : SumoQQ
  Fb : SumoQQ
  BBM : D8ACD825
  Line : SumoQQ
  WA : +855 96 497 3259
  Link Alternatif :
  www(dot)SumoQQ(dot)net
  www(dot)SumoQQ(dot)info
  www(dot)SumoQQ(dot)org
  Join Sekarang !! Kami Tunggu Kehadiran Para Calon Jutawan

  ReplyDelete